Sleutel-op-de-deur woningen

AVL woningbouw & mijnwarmnest.be

“Aannemers van Limburg” of kortweg AVL

AVL Woningbouw werd in 1985 opgericht door André Poelmans als antwoord op de vele falingen van de grote onpersoonlijke bouwbedrijven van die tijd.

Kwaliteitsbouw met lokale vakmensen 

werd het motto van de eenmanszaak die al snel uitgroeide tot een familiebedrijf én de sleutel-op-de-deurfirma in Limburg. De eerste woning in Bekkevoort illustreert dit motto nog steeds elke dag, net zoals de 3500 andere woningen die we bouwden.

familie voor AVL woning

Innoveren

Recente evoluties maken dat bouwen steeds technischer wordt. Onder invloed van de nieuwe generatie, Johan Poelmans, slaagt AVL Woningbouw erin deze innovaties steeds voor te blijven. Zo maakten we van bij de start van de EPB-regelgeving voorafberekeningen en bouwen we sinds de start van de ventilatienorm met een ventilatiesysteem D+.

Tot op de dag van vandaag investeren we in de kennis van onze bouwkundige ingenieurs zodat kwaliteit steeds primeert.

Bouwen volgens de traditionele massieve bouwprincipes

De visie die al sinds het begin werd uitgezet, werkt nog steeds. AVL bouwt jaarlijks meer dan 120 woningen volgens de traditionele massieve bouwprincipes. Hiervan zijn ongeveer 90% ééngezinswoningen en 10% appartementen.

We beschikken over een erkenning categorie D, klasse 5, en zijn hard aan het werk voor een hogere erkenning. Maar het fierste van al zijn we op het feit dat we met lokale vakmannen werken. Sommige zijn zelfs al van in de begindagen bij onze firma! Hét bewijs dat we nog altijd een echt familiebedrijf zijn.

IS DE VOLGENDE WONING DIE WE BOUWEN VAN JOU?

We kijken er in ieder geval naar uit om je in de toonzaal of onze kijkwoning te ontmoeten.

logo mijn warm nest

JOUW WARM NEST. OP MAAT. PRIJSVAST

Ieder vogeltje bouwt zoals het is gebekt. Van diep in het riet tot hoog op de rots. Of gezellig tezamen in houtkant of heg. Altijd veilig en warm. En altijd in harmonie met buur en natuur.

Zo bouwt AVL Woningbouw ook voor jou. Of beter: samen met jou. Want bouwen is een project dat we samen aanpakken. Ons vakmanschap op maat van jouw wensen en verlangens. Onze knowhow en ervaring voor een bijzondere plek voor jou en wie je dierbaar is.

Gezellig intiem of groot gezin, samen bouwen we jouw warm nest. Op maat. Prijsvast.

ing. Johan Poelmans

Zaakvoerder AVL Woningbouw